Peter DamenCoach | Loopbaancoach : P-Coaching & Loopbaan

English version vlag engeland  
 
Welkom!
En natuurlijk ook gefeliciteerd, je hebt de moeite genomen om te kijken wat er kan worden veranderd aan jouw situatie! Waarschijnlijk ben je ontevreden over je werk, je werkomgeving, kortom er broeit iets en dat heeft, waarschijnlijk, met je werk te maken. Heel goed dat je besloten hebt om te kijken wat er zo mogelijk is.
Ik hoop dat je het juiste besluit neemt en we elkaar binnenkort zien en we de eerste stappen gaan zetten in de verbetering van je situatie.
 
Mijn naam is Peter Damen. 
Hieronder kunt u in een kort overzicht lezen hoe ik tot mijn coachen ben gekomen. 
 

Geschiedenis

Na de lerarenopleiding werkte ik bijna 40 jaar in het onderwijs als docent Engels en Aardrijkskunde, dat deel van mijn carrière heb ik na mijn pensioen afgesloten. In de laatste 20 jaar van docent deed ik diverse opleidingen; van Coaching, EMDR, Loopbaanbegeleiding, Relatietherapie, Holistisch Burn-out Coaching en Energiewerk en voerde ik ook mijn praktijk. Dit alles maakt dat ik een heel gevarieerd gamma van begeleidingsmethodieken kan inzetten.
 

Mijn visie

In ieders leven vinden gebeurtenissen plaats die, vaak achteraf bezien, heel ingrijpend zijn voor doen en laten daarna. Dit gaat gepaard met gedragsveranderingen die ons helpen te overleven. Na verloop van tijd kan die verandering tegen je gaan werken en zelfs disfunctioneel zijn. Bijvoorbeeld: Om de aandacht te krijgen van je ouders ga je extreem hard werken en zo complimenten ontvangen. Als je dat patroon je ook op latere leeftijd hanteert is er een grote kans dat Burn-Out verschijnselen gaan opspelen. Je kan je afvragen of dat wel zo handig is...
 
Soms realiseer je je dat je werk niet meer bij je past en het gevoel hebt daar niet meer op je plaats te zijn. Het kan zijn dat je denkt dat het leven je ‘overkomen’ is en nu het gevoel hebt dat je aan het ’doormodderen’ bent. Dat uit zich dan als een vaag gevoel van ontevredenheid, die van invloed is op je privéleven èn je werk.
 
Het is dan mijn rol om er achter te komen wat er veranderd is en dan samen de richting te bepalen waar je heen wilt. Dit vergt verandering, dat is een proces waarin ik je begeleid. Bij verandering van werk is het handig om te weten wat het beste bij je past, passend bij je competenties en waarden. Vaak gebeurt het dat de cliënt zich weinig bewust is van alle competenties die hij/zij in de loop van tijd allemaal verzameld heeft. Als die in beeld zijn kunnen we kijken wat daar bij past en de juiste werkkring gaan zoeken.
In het traject ga ik een samenwerkingsverband met je aan en ga uit van openheid en op basis van wederzijds vertrouwen. 

P-Coaching & Loopbaan  logo peter transparant

Peter biedt aan:
  • Loopbaanbegeleiding en – Coaching
  • Bedrijfsconsultatie
  • EMDR
  • EFT Relatie therapie
  • Holistische aanpak Burn-out
  • Energiewerk en - management
  • Acces Bars
Beschikbaar: Donderdag
Uitsluitend op afspraak

Bezoekadres

P-Coaching & Therapie
Visseringlaan 23
2288 ER Rijswijk